kolubara у шору

јеловник

Доручак

Доручак Колубара

(3 јаја на око на препечемом бурек тесту са ајваром, његушкомпршутом и коцкицама ароматизованог фета сира)

1050

Уштипци од теста
(са сиром и кајмаком)

690

Пуњене прженице
(кисела павлака, шунка, качкаваљ)

690

Комплет лепиња
(моча, кајмак, јаје, пршута)

690

Омлети

600

Српска кајгана

(сервирана на тосту са чипсом од сланине)

650

Гибаница са јогуртом

600

Клуб Колубара сендвич

(дупло бурек тесто, грилована пилетина, микс салата, дресинг, помфрит)

1290

Додатак јаје

90

Мезе и домаћи деликатеси

Предјело Колубара

(селекција сувих домаћих деликатеса-пршута његушка и говеђа, кулен, чварци, бели сир, кајмак) 400г

2600

Селекција козјих сирева
(козји сиреви са подручја Западне Србије – гриловани сир, бели зрели сир, сир у ароматизованом уљу, сир из мешине, бурек тесто, маслине, орашасти плодови) 350г

2390

Гриловани козји сир „Коза Ностра“
150г

980

Даска „уз вино“
(српски суши, спржа, његушки пршут, говеђи рамстек из уља, козији сир из уља, пијане шљиве) 450г

2700

Свињска спржа са киселом паприком на бурек тесту
350г

950

Поховане паприке са намазом од урде и влашца

300г

980

Млинци са чварцима и чипсом од слание

350г

1080

Буџина паприка

(паприка пуњена козијим сиром из мешине и запечена у пећници) 300г

980

Татар бифтек од коњског меса

200г

1600

Карпаћо од коњског меса

150г

1600

Дегустациони мени

Дегустациони мени шефа кухиње

  • хладно предјело
  • топло предјело
  • главно јело 1
  • главно јело 2
  • дезерт

3300

Дегустациони мени шефа кухиње

  • хладно предјело
  • топло предјело
  • главно јело 1
  • главно јело 2
  • дезерт
  • 3 чаше вина (које прате мени)

4800

Супе и чорбе

Домаћа супа од певца

430

Телећа чорба

460

Потаж дана

430

Риба

Смуђ

(са кромпиром и блитвом) 1 кг

4250

Сом шницле
(са кромпиром и блитвом или грилованим поврћем) 400г

1600

Димљени филети пастрмке

(са кромпиром и блитвом или грилованим поврћем) 400г

1650

Рибу печемо на роштиљу на ћумур.

Специјалитети домаће кухиње из пећнице на дрва

Телетина испод сача

(са кромпиром и кајмаком) 350г

2250

Јагњетина испод сача
(са кромпиром и кајмаком) 350г

2150

Јагњетина у млеку и кајмаку
350г

2250

Кромпирићи из пећнице са кајмаком
250г

450

Свињска буткица
(запечена у рерни) кг

1650

Свињска ребра на кајмаку

(одлежала, споро печена) 350г

1650

Свињска ребра запечена

(одлежала, споро печена) 350г

1500

Златиборска пилетина

(запечени филети са цепканом паприком, пршутом и кајмаком у сосу, са додатком кромирића) 350г

1650

Драпана свињска плећка на бурек тесту
(са кајмаком и кромпирићима) 350г

1750

Колубара прасетина (четвртина прасета)
(уз Колубара прасетину иде прилог салата купус, рен, млади лук, рукола)

5500

Колубара прасетина (пола прасета)

(уз Колубара прасетину иде прилог салата купус, рен, млади лук, рукола)

10500

Колубара прасетина (цело прасе)

(уз Колубара прасетину иде прилог салата купус, рен, млади лук, рукола)

19950

Јела по поруџбини

Томахавк „Колубара“

(припремљено од аутохтоних врста српских свиња) 600г

1800

Рамстек на жару
(са грилованим поврћем) 350г

2200

Рамстек са карамелизованим луком сиром
350г

2200

Рамстек у ароматизованом уљу
350г

2200

Јунећи језик са сосом од шумских печурака
250г

1850

Пилећи филе у сосу од шампањца

350г

1650

Пљескавица у бурек тесту за 2 особе

600г-700г

1950

Филе Колубара за 2 особе

(са сосом од димљеног сира, пршутом…) 600г-700г

2550

Месо са роштиља

Колубара Микс за 2 особе

(ћевапи, уштипци, пилетина, димљена вешалица од врата, домаћа димљена кобасица, кромпирићи) 800г

2600

Бурек пљеска
(пљескавица са луком на препеченом бурек тесту, са кајмаком,кромпирићима и урнебесом од урде) 400г

1750

Гурманска пљескавица / на кајмаку
(јунеће месо, димњени сир, сецкана пршута, претоп, сомун) 400г

1750

Јагњећи ћевап 2 комада
300г

1650

Комплет ћевапи
(златиборска комплет лепиња, 5 ћевапа) 250г

1350

Ћевапи „Колубара“
(ћевапи у бурек тесту са домаћим ајваром од цепканих паприка и кајмаком 400г

1750

Ћевапи
(са помфритом) 300г

1350

Ћевапи на кајмаку
(са помфритом) 300г

1500

Гурмански ћевап на бурек тесту
370г

1650

Уштипци
(са сецканим луком, љутом папричицом, сланиницом и качкаваљем) 370г

1550

Пљескавица од коњског меса
(са кајмаком и тартуфима) 300г

1580

Димљена вешалица од врата
350г

1550

Домаћа димљена кобасица
(са младим кромпирићима) 300г

1250

Пилетина – Пилећи филе
(са кромпирићима) 300г

1300

Дечији мени

Ћевапчићи са кромпирићима

780

Три прстића – пилећи штапићи са кромпирићима

760

Сирбургер са кромпирићима

780

Бакина паста са млевеним месом

760

Оброк салате

Грчка салата

880

Пилећа салата

(пилећи филе, микс салата, ротквице, сува шљива, сланина, дресинг)

990

Витаминска салата

(микс зелених салата, јабука, краставац, цвеккла, целер, ораси и дресинг од меда)

880

Салате

Парадајз

450

Парадајз салата са сиром

550

Српска салата

550

Шопска салата

550

Рукола, чери парадајз салата

660

Купус салата

350

Краставац

450

Башта од свежег поврћа

790

Микс зелених салата

550

Свежа љута паприка

1 комад

120

Печена белолучна паприка

1 комад

450

Печене љуте папричице са белим луком

2 комада

295

Моравска салата

(печена љута паприка, печена црвена паприка, парадајз, фета сир)

750

Урнебес салата

200г

450

Салата уз прасе

550

Слаткиши

Топли колач од урми у карамел сосу

550

Топли колач од јабуке и бруснице са сладоледом од ваниле

550

Колач од домаћег сира са сосом од боровница

550

Трилеће

550

Дечији колач

430